088 088 33 00
06 45 31 87 78
info@jdlease.nl
Ma - Vrij: 9:00 - 17:00

Aan welke voorwaarden moet ik voldoen om een financial lease aan te vragen?

Wanneer je een auto wilt leasen moet je ingeschreven staan in de Kamer van Koophandel. Uitzonderingen hierop zijn vrije beroepen.

Kom ik als startende ondernemer ook in aanmerking voor financial lease?

Jazeker, neem contact met ons op voor meer informatie.

Ik wil mijn huidige auto inruilen? Kan dat?

Ja, dat kan. Je huidige eigen auto kunt u inruilen op de leaseauto van je keuze. De leverancier van de leaseauto zal je een indicatie geven van de inruilwaarde. Deze inruilwaarde gebruik je op deze manier als een aanbetaling op de nieuwe leaseauto. Gevolg hiervan is dat je‚ een lager bedrag zal financieren en dus een lager maandelijks leasebedrag.

Wat gebeurt er aan het einde van het contract?

Bij een financial lease is de auto na betaling van het laatste leasetermijn (en na betaling van uw eventuele slottermijn) volledig je eigendom.

Wat is een slottermijn?

De slottermijn is het bedrag dat nog openstaat aan het einde van de looptijd van je contract. Over dit bedrag betaal je tijdens de looptijd geen aflossing. Je betaalt de slottermijn samen met de laatste maandtermijn. De slottermijn moet in verhouding staan met de economische restwaarde na afloop van het contract.

Is bij Financial Lease het onderhoud, de verzekering en de wegenbelasting ook inbegrepen?

Nee, deze zijn niet inbegrepen. Wel bieden wij je de mogelijkheid om een verzekering af te sluiten bij onze verzekeringspartner.

Waarom moet ik de BTW zelf financieren?

De auto wordt bij Financial Lease direct aan de onderneming gefactureerd. Dit betekent dat jij de btw bij de eerste aangifte kunt terugvorderen. Je schiet de btw dus, net zoals bij de rest van jouw zakelijke uitgaven, zelf voor.

Neem vrijblijvend contact op

Wil je één van onze specialisten spreken? Vul dan bijgaand formulier in en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug.